Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Policealnych w Wysokiem Mazowieckiem
- Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty C.pdf ( 482.77 KB ) Podgląd załącznika Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty C.pdf
- Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty B.pdf ( 473.48 KB ) Podgląd załącznika Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty B.pdf
- Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty F.pdf ( 468.1 KB ) Podgląd załącznika Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty F.pdf
- Unieważnienie -części AD.262.7.2.2020.pdf ( 296.4 KB ) Podgląd załącznika Unieważnienie -części AD.262.7.2.2020.pdf
- Informacja z otwarcia ofert AD.262.7.2.2020.pdf ( 1.34 MB ) Podgląd załącznika Informacja z otwarcia ofert AD.262.7.2.2020.pdf
- Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty D.pdf ( 464.46 KB ) Podgląd załącznika Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty D.pdf
- Ogłoszenie o zamówieniu art. spoż..pdf ( 4.7 MB ) Podgląd załącznika Ogłoszenie o zamówieniu art. spoż..pdf
- SIWZ-Art. spozywcze 2020-sierpień (2).pdf ( 4.31 MB ) Podgląd załącznika SIWZ-Art. spozywcze 2020-sierpień (2).pdf
- załącznik_nr_ 1 do SIWZ- szczególowy przedmiot zamówienia.pdf ( 1.58 MB ) Podgląd załącznika załącznik_nr_ 1 do SIWZ- szczególowy przedmiot zamówienia.pdf
- Załącznik_nr2_formularz ofertowy.docx.pdf ( 40 B ) Podgląd załącznika Załącznik_nr2_formularz ofertowy.docx.pdf
- zalacznik_nr_3_do_siwz_szczegolowy_formularz.docx.pdf ( 82 B ) Podgląd załącznika zalacznik_nr_3_do_siwz_szczegolowy_formularz.docx.pdf
- Załącznik_nr4_do SIWZ-wzór umowy.docx.pdf ( 52 B ) Podgląd załącznika Załącznik_nr4_do SIWZ-wzór umowy.docx.pdf
- Załącznik_nr_5_klauzula RODO.docx.pdf ( 31 B ) Podgląd załącznika Załącznik_nr_5_klauzula RODO.docx.pdf
Podgląd
Udostępniający: Centrum Obsługi Jednostek Powiatowych w Wysokiem Mazowieckiem
Wytwarzający/odpowiadający: Danuta Marzena Kulesza
Data wytworzenia: 2020-08-20
Wprowadzający: Danuta Marzena Kulesza
Data modyfikacji: 2020-09-01
Opublikował: Danuta Marzena Kulesza
Data publikacji: 2020-08-20